AcasăSPORTHalep isi baga nasul in turneul de la Doha

Halep isi baga nasul in turneul de la Doha

Halep putea califica Romania in semifinale daca ar fi castigat si meciul cu Pliskova, de sambata

Impinsa de Angelique Kerber de pe locul 2 WTA si amenintata de o coborare pana pe 5, Simona Halep s-a razgandit in privinta pauzei luate pentru a-si corecta… o deviatie de sept.

Simona Halep s-a decis sa lupte pentru ramanerea in Top 3 WTA

Eliminata in primul tur la Australian Open, romanca a anuntat ca se va opera la nas si nu va mai participa la niciun turneu pana in luna martie, cand urma sa revina pe teren la Indian Wells. Lucrurile s-au schimbat complet in mai putin de o saptamana. Mai intai, Simona si-a confirmat prezenta la meciul Romania – Cehia, din „sferturile” Cupei Federatiei (in weekend, la Cluj). Iar ieri, oficialii Mastersului de la Doha au facut publica participarea constantencei la puternicul turneu din Qatar, dotat cu premii totale in valoare de 2,5 milioane de dolari. Campioana in 2014 la Doha, Halep va merge si in acest an acolo, intrecerea rezervata unora dintre cele mai bune jucatoare din lume fiind programata intre 21 si 27 februarie.

Criticata din nou de americani

Un lucru e tot mai clar: americanii nu o iubesc deloc pe Halep! Jurnalistii de la „Bleacher Report” au lansat un nou atac la adresa romancei, despre care scriu ca nu merita sa fie nici macar in Top 5 WTA.
Pentru ei, jucatoare mai bune decat Simona Halep sunt Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska, Maria Sarapova si chiar Garbine Muguruza. Firesc, Serena Williams ramane no.1 si in viziunea „Bleacher Report”, chiar daca nemtoaica Angelique Kerber tocmai ce a invins-o in finala Australian Open.

Gata de Cupa Federatiei

Echipa de Cupa Federatiei a ajuns la Cluj, acolo unde fetele antrenate de Alina Tecsor au intalnit-o pe Simona Halep, care deja se afla in „capitala” Ardealului. „Suntem pregatite sa aducem suporterilor o bucurie in suflet. Este un mare avantaj sa o avem pe Simona in echipa, dar sa nu uitam ca si Cehia are un lot puternic, cu jucatoare din primele zece, deci cumva sansele sunt egale. Chiar daca Safarova nu vine, jucatoare precum Kvitova sau Pliskova compenseaza aceasta lipsa a ei”, a spus Tecsor.

Sorana Cirstea, primul turneu castigat in ultimii 5 ani!

Ajunsa pe locul 243 in clasamentul WTA, Sorana Cirstea (foto) a castigat primul ei turneu in ultimii cinci ani, impunandu-se in finala de la Bertioga (Brazilia), 6-1, 6-7, 6-3 cu o jucatoare din Argentina, Catalina Pella (503 WTA). Ultimul succes al Soranei Cirstea se inregistrase in octombrie 2011, in turneul de la Limoge (Franta). Cirstea si-a adjudecat cu emotii titlul la Bertioga, dupa doua ore si 17 minute de joc, la capatul unui meci care a lasat impresia ca ii scapa de sub control, similar finalei din urma cu o saptamana, pierduta la Guaruja (tot in Brazilia).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger