AcasăSPORTHalep, învinsă în optimi la Australian Open - VIDEO

Halep, învinsă în optimi la Australian Open – VIDEO

Halep, învinsă în optimi la Australian Open - VIDEOHalep, învinsă în optimi la Australian Open - VIDEO (sursa foto: Facebook/Simona Halep)

Simona Halep s-a oprit în optimile actualei ediții a turneului australian.

Halep, fostul lider mondial, a părăsit învinsă terenul, la Australian Open 2022, după un meci care i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii tenisului, care au urmărit, luni dimineață, înfruntarea din optimi, unde românca a avut-o ca adversară pe franțuzoaica Alize Cornet.

Cap de serie numărul 14, Simona Halep a pierdut meciul din optimile Grand Slam-ului disputat pe tărâm australian. A fost o înfruntare solicitantă, care a durat puțin peste două ore și jumătate și care s-a disputat pe o căldură deloc ușor de suportat.

Cum a arătat tabela

Halep a părăsit tabloul de simplu la Australian Open 2022, meciul din optimi fiind decis în setul al treilea, Cornet învingând-o cu scorul 6-4, 3-6, 6-4.

Franțuzoaica aflată pe locul 61 WTA își continuă parcursul în competiția de la Melbourne, urmând să o întâlnească, în faza următoare a turneului, pe Americanca Danielle Collins, din Statele Unite, cap de serie numărul 27, care și-a asigurat prezența în sferturi după ce a trecut de Elise Mertens.

386 afisari

7 COMENTARII

  1. Simona bine ”vaccinata” cu 3 doze a fost invinsa! Performanta scazuta cu 20%. Vezi Simona ca se face si doza 4. Poate asta a -4-a te omoara !

    • Presa spune ca vorbea singura si acuza ca nu poate sa respire.
      ”DATA VIITOARE VOI FI MAI BUNĂ – DACĂ VA MAI EXISTA O DATĂ VIITOARE
      După meci, românca a postat un mesaj pe contul său de Instagram, felicitându-și adversara pentru rezultat și pentru calificarea în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, de care a îndemnat-o să se bucure. Totodată, Halep a promis că data viitoare se va strădui să fie mai bună – lucru care, din păcate, nu depinde numai de voință, ci și de putință.”
      ”La un moment dat, ea a spus că nu mai poate să respire. Mai mulți jucători vaccinați de la Australian Open s-au plâns de aceeași problemă, punând-o însă pe seama „calității slabe a aerului”.
      „Deschide terenul. Lovește, te rog!”, s-a îndemnat singură Simona Halep. Ea a avut o ieșire similară și în starul setului secund: „Înțelege că dă mai bine cu reverul! Înțelege odată! Înțelege!”.
      Tot în startul setului secund, Halep a manifestat probleme de respirație! „Nu mai pot să respir!”, a exclamat Simona, remarca ei auzindu-se pe transmisie.”

      Ce nu stie ea este ca-n 2-3 ani nu va mai fi vie nu jucatoare de tenis ori machedoanca plina de lovele.

  2. Plânge careva? Machidoanca oricum nu a arătat să știe tenis. Tot timpul rănită, bolnavă, lovită….

    • Acum Simona a trecut la injectii cu ser C O I O S. Baga Iuruc s p e r m a cu galeata in ea. Deja este la a treia pasarica pe care o umple cu s p e r m a.

  3. In dorința de a cîștiga mai mulți bani s-a vaccinat.Dupa cum se vede acum organismul ei și-a pierdut eficienta și pare că se îndreaptă spre colaps.Pacat,avea destui bani

    • Machedoana va muri cu , capul pe sacii cu milioane de euro. Iuruc va profita din plin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger