AcasăSPORTHalep, invingatoare in primul meci jucat la Indian Wells. Se pregateste de...

Halep, invingatoare in primul meci jucat la Indian Wells. Se pregateste de confruntarea cu o americanca

Evoluand direct in turul al doilea al competitiei desfasurate in aceste zile pe taram american, Simona Halep a trecut, fara prea mari emotii, de o jucatoare din Rusia, venita din calificari. Dupa ce a debutat cat se poate de bine la Indian Wells, romanca e pregatita sa-si intalneasca viitoarea adversara.

Halep a iesit victorioasa de pe teren dupa meciul contra Dariei Gavrilova, jucatoarea rusa aflata pe locul 106 in lume, dupa un meci de aproape doua ore, cu mentiunea ca primul set i-a revenit adversarei sale: scor 2-6, 6-1, 6-2. Reusita din confruntarea de vineri a adus-o pe Simona, ocupanta locului 3 in ierarhia WTA, in runda a treia a turneului, unde va intalni o jucatoare care evolueaza pentru Statele Unite.

Este vorba despre Varvara Lepchenko, o tanara aflata pe locul 31 WTA, nascuta in Kazahstan, dar care joaca sub culorile drapelului american si, implicit, sub privirile spectatorilor din tara gazda a competitiei de categorie Premier Mandatory.

Un meci foarte frumos a facut si cealalta romanca intrata pe teren, vineri, la Indian Wells. Monica Niculescu a avut, insa, o adversara mult mai puternica decat Simona, si s-a vazut nevoita sa accepte ca nu va merge mai departe in competitie. Niculescu a intalnit-o pe numarul 1 mondial, Serena Williams, in fata careia a jucat cu multa determinare. Desi meciul s-a incheiat dupa doua seturi, cu victoria americancei, scorul strans (7-5, 7-5) dovedeste, fara prea multe explicatii, cat de bine s-a descurcat Monica (locul 68 WTA) in fata primei jucatoare de tenis a lumii.

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger