AcasăRecomandariHalep, indemnata sa emigreze in America!

Halep, indemnata sa emigreze in America!

Prezenta Simonei Halep la varful ierarhiei WTA si in fazele superioare ale turneelor importante ii contrariaza pe americani. „Cum este posibil sa ai asemenea rezultate venind din Romania?”, se intreaba jurnalistii din State.

La ultima conferinta sustinuta inainte de duelul cu Pliskova („optimi” la Indian Wells), constanteanca a fost pur si simplu indemnata sa paraseasca Romania pentru America, „tara care iti ofera tot ce doresti pentru a performa in tenis”. Pe ziaristii de la „Tennis Magazine” nu i-a interesat ca Simona Halep este, deja, o certitudine in sportul alb, nivel atins printr-o pregatire efectuata nu la Academia „Nick Bollettieri” (din Florida), ci la CSS Constanta, un banal liceu cu profil sportiv. Pentru ei, un lucru este sigur: Romania are conditii proaste si nu merita astfel de campioni.
Se prea poate ca raspunsul jucatoarei in varsta de 23 de ani sa-i fi socat pe americani, caci Simona Halep le-a transmis ca niciodata nu i-a trecut prin cap sa emigreze intr-o alta tara, fie ea si SUA. „Ma simt foarte bine in Romania, toata lumea ma sprijina si foarte multi romani vin sa-mi vada meciurile. Romania este o tara mica si nu avem prea multi jucatori de top in acest moment. Pot spune ca sunt tratata precum un star, toata lumea ma recunoaste pe strada oriunde merg in tara mea. Nu e usor, dar este dragut. Trebuie sa ma bucur de acest moment, e cel mai bun din viata mea si chiar vreau sa le multumesc romanilor pentru ca vin si ma sustin”, a pus capat Halep insistentelor ziaristilor americani. In afara de sustinerea romanilor, Simona trebuia sa le reaminteasca jurnalistilor de peste Ocean ca, desi provine din Romania, este jucatoarea cea mai apreciata/ votata pe Internet din intregul circuit WTA!

Inca doua favorite eliminate de la Indian Wells

Caroline Wozniacki si Ana Ivanovici au fost trimise mai devreme la Miami, acolo unde peste cateva zile se va desfasura urmatorul turneul Masters. Daneza a pierdut in doua seturi de marea speranta a tenisului, Belinda Bencici (4-6, 4-6), in timp ce sarboaica s-a recunoscut invinsa de Carolina Garcia (2-6, 7-5, 2-6).
La dublu masculin, romanul Florin Mergea a ajuns in „sferturi”. Mergea si Dominic Inglot i-au invins pe Juan Cabal si Robert Farah, iar pentru un loc in semifinale se vor duela cu invingatorii din meciul T.Kokkinakis/ A.Murray – M.Matkowski/ N.Zimonjici.

I-a dat lectii lui Nadal!

Nemultumit de calitatea mingilor folosite la Indian Wells, spaniolul Rafael Nadal (unul dintre cei mai titrati jucatori din istoria tenisului) a rabufnit la adresa organizatorilor. Rugata sa-si dea cu parerea pe marginea acestui subiect, Simona Halep a sfarsit prin a-l sfatui pe campionul Nadal cum trebuie sa-si pregateasca racheta inainte de meci: „Cred ca suprafata de joc este putin rapida, dar nu simt ca mingile «zboara» ciudat. Trebuie sa-ti ajustezi racheta puternic si atunci mingile se duc normal. Pentru mine, mingile de la Indian Wells sunt ok, imi plac”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.040 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger