AcasăRecomandariHalep, in pericol sa rateze Roland Garros-ul!

Halep, in pericol sa rateze Roland Garros-ul!

Calificata in turul 3 (optimi) la Roma, cel mai puternic turneu ramas pana la startul Roland Garros-ului, romanca Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din competitie din cauza unei accidentari.

Simona Halep spera sa fie repusa pe picioare pana la debutul turneului de la Roland Garros

Revenita ieri in tara, Simona a explicat in ce constau problemele ei medicale: „Sunt un pic accidentata la abdomen, dar voi merge sa fac un RMN si sper sa nu fie nimic grav. Durerile au inceput la Madrid, in meciul cu Ana Ivanovici, din sferturi. Am continuat totusi sa joc, dar la Roma nu am mai rezistat. Trebuie sa stii sa iti dozezi efortul si sa zici stop atunci cand simti dureri; nu trebuie sa te duci prosteste si sa oricum pe teren, fiindca iti poate fi mai rau pe termen lung. Tocmai de aceea m-am oprit, pentru a putea sa ma recuperez foarte bine si sa pot sa joc la Roland Garros”.
Chiar daca este optimista, Halep stie ca doar rezultatul RMN-ului ii va indica daca poate sau nu sa joace la al doilea turneu de Grand Slam al anului. In cazul in care zvonurile se vor confirma – ruptura musculara abdominala -, atunci frumoasa jucatoare din Constanta va rata competitia pariziana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
859 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger