AcasăRecomandariHalep, in careul de asi al WTA

Halep, in careul de asi al WTA

Simona Halep va urca, incepand de luni, de pe locul 5 pe locul 4 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, numai americanca Serena Williams, chinezoaica Na Li si poloneza Agnieszka Radwanska fiind mai bine clasate ca sportive romana.

Simona Halep este cea mai valoroasa jucatoare din Romania

Halep va obtine locul 4 indiferent de rezultatul pe care il va inregistra la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde a debutat, ieri, cu o victorie impotriva americancei Madison Keys (5-7, 6-0, 6-1). Aceasta situatie a fost posibila datorita eliminarii Petrei Kvitova (Cehia) in turul 2 si a neparticiparii jucatoarei Victoria Azarenka (locul 4 WTA), din Belarus, la competitia de la Foro Italico. Kvitova, cap de serie numarul 5 si locul 6 WTA, a fost invinsa, marti, de chinezoiaca Shuai Zhang (locul 43 WTA), scor 6-7, 7-5, 3-6. Locul 4 pe care il va ocupa Halep de luni reprezinta cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania.
„Ma gandesc sa joc bine la Roma meci cu meci si sa vad cat de departe pot ajunge. Sunt mai increzatoare si ma gandesc doar la lucrurile bune”, a declarat Simona inaintea debutului la turneul Italian.

author avatar
National
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger