AcasăSPORTHalep ii face vant si lui Cahill!

Halep ii face vant si lui Cahill!

Halep si Cahill nu par a mai fi pe aceeasi lungime de unda

Esecul la Turneul Campioanelor a convins-o pe Simona Halep ca nici Darren Cahill nu merita sa primeasca o propunere de contract.

Halep si Cahill nu par a mai fi pe aceeasi lungime de unda

Se repeta scenariul de anul trecut, cand romanca a renuntat la Wim Fissette printr-un sms? Sansele sunt mari, ar spune pariorii care vad in declaratiile Simonei un semn ca australianul nu va fi langa ea si in 2016. Un alt argument este legat de valoarea lui Darren Cahill, una care il califica pentru un salariu de peste un milion de dolari! Si, cum familia Halep n-a acceptat sa-i plateasca lui Fissette jumatate din aceasta greu, greu de crezut ca va scoate milionul pentru Cahill… Pastrand proportiile, asistam la aceeasi strategie aplicata de Gigi Becali la Steaua: investitii minime in echipa, asteptari (exclusiv financiare) maxime! „Banutul in buzunar la Becali, doar asta ma intereseaza”, sustine Gigi ori de cate ori i se ofera sansa. „Deocamdata, nu stiu cine va fi noul meu antrenor sau daca voi ramane cu domnul Cahill. Am sa anunt asta in zilele urmatoare. Vreau doar sa ma bucur de vacanta si sa vizitez cat mai multe locuri din Romania”. Acesta a fost singurul comentariu facut de Simona Halep pe subiectul antrenorului, un semn clar ca intre ea si Darren Cahill nu mai este aceeasi chimie.
Referitor la jocul ei de la Singapore (a fost prima jucatoare eliminata de la Turneul Campioanelor), machedoanca da vina pe oboseala acumulata in 2015: „M-am simtit putin obosita si nici nu m-am pregatit prea bine inainte. De fapt, dupa US Open, nu prea am putut alerga fiindca am avut probleme cu tendonul. Nu am nimic sa-mi reprosez, eu sunt multumita de acest an, termin pe locul 2, mai bine decat sezonul trecut”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger