AcasăSPORTHalep este urmasa mea!

Halep este urmasa mea!

Hingis

Multe jucatoare au uimit lumea tenisului feminin in ultimii 20 de ani, dar niciuna n-a avut un impact la fel de mare ca Martina Hingis, legendara campioana din Elvetia.

Hingis

Retrasa din activitate (rar, mai participa in probele de dublu), Martina afirma cu convingere ca, in sfarsit, la 34 de ani, si-a gasit urmasa in tenis. Este vorba tocmai de romanca Simona Halep, pe care o apreciaza pentru jocul in forta practicat, chiar daca inaltimea nu o avantajeaza. „Tenisul din ziua de azi este mult mai rapid, nu ai timp pentru absolut nicio ezitare. Totusi, exista si jucatoare mai mici de inaltime care demonstreaza ca pot face performanta si fara sa aiba 1,80 metri sau mai bine, ca Maria Sarapova.

Halep

Cel mai elocvent exemplu este Simona Halep, ea imi seamana aproape la perfectiune. Iar rezultatele pe care le are vorbesc de la sine, demonstreaza perfect ce spun eu”, a declarat Martina Hingis.
La 1,70 m, elvetianca a dominat ani la rand tenisul feminin, inainte de a se retrage din activitate din motive medicale. Halep este cu numai doi centimetri mai scunda si deja specialistii vorbesc despre ea ca fiind viitoarea regina a acestui sport. Ambele jucatoare au in comun stilul agresiv, bazat pe lovituri puternice si o excelenta deplasare in teren. Hingis are cinci titluri de Grand Slam in palmares (in total, a castigat 43 de turnee WTA) si peste 20 de milioane de dolari obtinuti din tenis.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger