AcasăSPORTHalep este ca un zid, seamana cu Nadal!

Halep este ca un zid, seamana cu Nadal!

Halep este asemanata de americani cu spaniolul Nadal

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata cea mai buna tanara jucatoare de tenis in anul 2014, ea fiind urmata, in ordine, de Eugenie Bouchard (Canada), Belinda Bencic (Elvetia), Garbine Muguruza (Spania) si Madison Keys (SUA).

Halep este asemanata de americani cu spaniolul Nadal

Americanii de la bleacherreport.com, site specializat pe tenis, i-au apreciat Simonei miscarile din teren si forta loviturilor. „La Halep, picioarele si mainile rapide ii ofera o combinatie de elita in miscarea pe teren si in loviturile defensive. Ea joaca precum un zid, returnand in teren cele mai bune lovituri ale adversarelor. Seamana, ca stil, cu daneza Caroline Wozniacki, pare ca se simte excelent cand loveste pe contre, folosind viteza si loviturile puternice pentru a-si dobori adversarele. Precum Wozniacki, si pe Halep o impiedica pasivitatea, uneori. Toate astea s-au vazut in 2014, cand romanca a obtinut 46 de victorii, impunandu-se la Doha si Bucuresti si terminand sezonul ca finalista la Turneul Campioanelor”, scrie Bleacher Report despre sportiva din Constanta. Americanii sunt convinsi ca Simona Halep are un joc mai potrivit pentru zgura, dovada si finala disputata la Roland Garros: „Ea l-a imitat cel mai bine pe Rafael Nadal la Roland Garros, calificandu-se in finala fara sa piarda vreun set. Acolo a intalnit-o pe Sarapova, cele doua producand o finala de Grand Slam legendara. Sub o presiune imensa, ambele au adus ce au mai bun, realizand 16 break-uri in meci. Loviturile puternice ale Sarapovei si-au gasit antidotul in apararea lui Halep. Rusoaica s-a impus in final cu 6-4, 6-7, 6-4, dar a avut nevoie de peste trei ore pentru a o invinge pe Halep”.
In final, Bleacher Report considera ca Halep va putea castiga multe turnee de Grand Slam daca va continua sa fie la fel de agresiva ca in partida cu Serena Williams, din grupele Turneului Campioanelor, de la Singapore: „Pe masura ce va deveni mai confortabila in postura de «agresor», jocul ii va permite lui Halep sa castige multe titluri de Grand Slam”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger