AcasăSPORTHalep e gata sa joace la BRD Bucharest Open: Ma simt destul...

Halep e gata sa joace la BRD Bucharest Open: Ma simt destul de bine. Voi fi apta miercuri

La doua zile de la revenirea in tara, de la Londra, unde a reusit performanta de a juca in semifinalele turneului de la Wimbledon, in ciuda faptului ca s-a accidentat la glezna, Simona se declara gata sa atace urmatoarea competitie: BRD Bucharest Open 2014.

Halep si-a linistit fanii anuntand, in cadrul unei conferinte de presa sustinute duminica la amiaza, ca se recupereaza dupa accidentarea suferita la picior, la Wimbledon, si ca la mijlocul saptamanii viitoare, cand urmeaza sa intre pe teren la competitia de la Bucuresti, unde admiratorii abia asteapta sa o vada evoluand, va fi pregatita pentru un meci cat mai bun. „Ma simt destul de bine. (…) Este vorba doar de o entorsa usoara, dar voi fi apta miercuri”, a dat asigurari romanca aflata pe locul trei in ierarhia celor mai bune jucatoare de tenis din lume.

Dupa parcursul demn de lauda, din ultimele luni, interval in care a jucat atat finala la Roland Garros, in compania rusoaicei Maria Sarapova, dar si semifinala de la Wimbledon, contra canadiencei Eugenie Bouchard, va juca zilele urmatoare, in sfarsit, si in Capitala. Intalnirea cu romanii nu va fi lipsita de emotii, recunoaste constanteanca in varsta de 23 de ani. „Eu am emotii cand jucam acasa”, a marturisit Simona Halep.

Romanca o va intalni, in primul meci pe care il va disputa la competitia pe zgura ce are loc la Bucuresti, in perioada 5 -13 iulie, pe Kristina Mladenovici, o jucatoare din Franta, aflata actualmente pe locul 107 WTA.

Sursa foto: Facebook/ Simona Halep

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger