AcasăSPORTHalep e 10-le ales de Adidas

Halep e 10-le ales de Adidas

Romanca Simona Halep nu joaca fotbal, dar tenisul ei se aseamana cu jocul practicat de un decar al sportului cu balonul rotund.

In cea mai recenta campanie publicitara a gigantului Adidas, Simona Halep este singurul ambasador al tenisului. Ea face echipa cu argentinianul Lionel Messi sau rusoaica Iulia Lipnitskaia (patinaj artistic). Cu totii au fost inclusi in ceea ce firma germana a numit „lotul 24 Adidas”. Interesant este ca romanca a fost plasata a 10-a, o cifra care i s-ar fi potrivit si starului de la FC Barcelona.

Vrea sa triumfe la Dubai

Simona Halep, în galeria marilor nume ale „Adidas Team”

Nu doar din publicitate poate castiga Simona bani frumosi, ci si din …tenis. Astazi incepe turneul de la Dubai, dotat cu premii totale in valoare de 2,5 milioane de dolari. Castigatoarea va incasa un cec de 456.000 de dolari, iar finalista „doar” 227.860. Simona Halep este favorita numarul 1 o data cu abandonul americancei Serena Williams, care a fost nevoita sa se retraga din cauza problemelor de sanatate.
Halep nu va juca in primul tur la Dubai, iar adversara ei se va alege dintre Mona Barthel si Daniela Hantuchova. Daca nu va pierde pana in sferturi, Simona are sansa sa isi ia revansa in fata Ekaterinei Makarova, cea care a eliminat-o la Australian Open tot in sferturile de finala. La Dubai mai sunt prezente Caroline Wozniacki, Ana Ivanovici, Samantha Stosur, Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Venus Williams.

A cazut pe 4 in clasamentul WTA

In clasamentul WTA care a aparut astazi, Simona Halep a coborat pe pozitia a 4-a. Locul 3 i-a revenit Petrei Kvitova, rocada intre cele doua bune prietene fiind data de pierderea celor 900 de puncte pe care Simona le-a cucerit anul trecut la Doha, turneu desfiintat intre timp si inlocuit in circuitul WTA de puternica intrecere de la Dubai.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger