AcasăSPORTHalep, dupa victoria de senzatie in fata Serenei Williams: Ma simt incredibil

Halep, dupa victoria de senzatie in fata Serenei Williams: Ma simt incredibil

Foarte fericita de rezultatul senzational obtinut in fata jucatoarei aflate pe primul loc in ierarhia mondiala, Serena Williams, pe care a invins-o categoric, miercuri, la Singapore, Simona spune ca isi doreste sa obtina si alte rezultate bune la Turneul Campioanelor.

Halep a reusit o victorie fabuloasa in fata Serenei Williams, dupa o ora si cateva minute de joc. Americanca a punctat doar de doua ori in fata romancei in avrsta de 23 de ani. Simona a depasit-o categoric pe prima jucatoare din clasamentul mondial, in doua seturi, 6-0, 6-2, obtinand o performanta fantastica pentru cariera ei.

Sustinuta din tribune de parintii ei, dar si de public, constanteanca si-a implinit un vis frumos, triumfand in fata americancei care, pana acum, a castigat 15 titluri de Grand Slam, la simplu. Insa, in ciuda succesului care a adus-o pe prima pagina a publicatiilor de sport din intreaga lume, Simona ramane cu picioarele pe pamant si spune ca vrea sa se concentreze asupra meciurilor viitoare, pe care le va disputa la Turneul Campioanelor. „Ma simt incredibil acum. Dar trebuie sa uit de asta (meciul casstigat in fata Serenei-n.r) si sa ma concentrez asupra turneului (…) Probabil ca n-a fost cea mai buna zi a Serenei Williams (…) Ma simt foarte bine. E o nebunie”, a spus Simona, dupa meciul castigat categoric in fata jucatoarei aflate in fruntea ierarhiei mondiale a jucatoarelor de tenis.

Sursa foto: Facebook/ SImona Halep

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger