AcasăSPORTHalep, despre mesajul Serenei Williams: Mi-a spus, pe podium, ca vrea sa...

Halep, despre mesajul Serenei Williams: Mi-a spus, pe podium, ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial

Simona Halep, finalista la Turneul Campioanelor, s-a intors luni in tara. Constanteanca a revenit de la Singapore cu zametul pe buze, incantata de saptamana in care a evoluat impotriva celor mai bune jucatoare de tenis ale momentului, la competitia destinata campioanelor.

La conferinta de presa sustinuta la Aeroportul Otopeni, Simona a povestit ce i-a transmis Serena Williams, jucatoarea aflata in fruntea ierarhiei mondiale, dupa finala de la Singapore. „Mi-a spus acolo, pe podium, ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial. (…) A fost o gluma foarte frumoasa si chiar m-am bucurat ca mi-a spus acest lucru”,  a marturisit Simona.

Intrebata daca a fost doar o gluma sau va reusi, asa cum isi doresc fanii sai din Romania, dar nu numai, sa ajunga pe cel mai inalt loc al clasamentului mondial, cu modestia care o caracterizeaza, Halep a raspuns ca va munci cat poate de mult pentru a accede la locul 1 WTA. „Probabil ca se va intampla intr-o zi (…) o sa muncesc foarte mult sa ajung acolo, dar asa cum am spus, clasamentul nu este foarte important pentru mine, ci sa castig multe meiuri si multe titluri”, a adaugat constanteanca in varsta de 23 de ani, aflata la acest moment pe locul 3 WTA, dupa americanca Serena Williams si rusoaica Maria Sarapova.

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger