AcasăRecomandariHalep, demolata dupa finala de la Toronto: "Doar o actrita slaba!"

Halep, demolata dupa finala de la Toronto: „Doar o actrita slaba!”

Desi au trecut cateva zile de la finala de la Toronto, in care constanteanca a abandonat in fata Belindei Bencic, specialistii inca diseaca meciul de aproape o jumatate de milion de dolari.

Samantha Smith a castigat doar 31 de meciuri in cariera, dar isi permite sa comenteze situatia Simonei Halep

Condusa cu 0-1 la seturi, Simona Halep a reusit o revenire de senzatie in finala Rogers Cup, de la Toronto, dar a fost nevoita sa abandoneze in setul decisiv, din cauza unor probleme medicale. In aceste conditii, sportiva noastra a ratat potul cel mare, de aproape o jumatate de milion de dolari, iar participarea sa la urmatoarele doua turnee, Cincinnati si New Haven, este pusa sub semnul intrebarii. Mai toata lumea a luat problemele Simonei ca atare, dar exista si hateri care sustin ca romanca doar s-a prefacut. Una dintre cele care au atacat-o pe Halep este britanica Samantha Smith, comentatoarea postului BT Sports. Sam Smith, fosta numarul 55 WTA si calificata in turul patru la Wimbledon, in 1998, sustine ca Simona Halep si-a dat seama ca nu poate sa o invinga pe Belinda Bencic si s-a prefacut ca ar avea probleme medicale. „Simona Halep? Este doar o actrita slaba. A incercat de mai multe ori sa mimeze accidentari, pentru a-si scoate adversarele din ritm. Si cand a vazut ca nu-i merge, s-a dat lovita”, a fost mesajul britanicei. Nu este prima data cand Samantha Smith se ia de sportiva noastra, comentatoarea ironizand mai multe lovituri ale Simonei in trecut.

Avantaj Halep!

Simona Halep

In ciuda gurilor rele, Simona Halep a facut deplasarea la Cincinnati si spera sa se recupereze la timp pentru o noua prestatie uriasa pe hardul american. Cotata cu sansa a treia la castigarea turneului din aceasta saptamana, Simona are nevoie de un rezultat mare pentru a-i lua fata rusoaicei Maria Sarapova si a reveni pe locul doi mondial. Primul examen dat de Simona ar trebui sa aiba loc in aceasta seara, cand romanca ar urma sa o intalneasca pe invingatoarea dintre frantuzoaica Kristina Mladenovic si slovaca Daniela Hantuchova (n.r. – cele doua urmau sa se intalneasca aseara, intr-un meci din primul tur). Indiferent de numele adversarei, Simona are avantaj moral in fata amandurora.

author avatar
Cristi Ionita
955 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger