AcasăSPORTHalep contra Bouchard in Fed Cup

Halep contra Bouchard in Fed Cup

Halep si Bouchard(foto) vor domina tenisul feminin multi ani de acum inainte

Echipa Romaniei de tenis feminin va intalni formatia Canadei in Cupa Federatiei, partida contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale.

Halep si Bouchard(foto) vor domina tenisul feminin multi ani de acum inainte

Se poate spune ca Romania a avut oarecum sansa la tragerea la sorti, daca tinem cont de faptul ca fetele Alinei Tecsor (capitan nejucator al echipei de Cupa Federatiei) puteau intalni Italia, de patru ori campioana in ultimele 10 editii. Meciul cu Canada va avea loc in zilele de 18 si 19 aprilie, la Quebec. „Va fi greu pentru ca echipa Canadei este o trupa puternica. Nu ne va avantaja nici ca jucam in deplasare, dar e prea devreme sa vorbim. Nici nu stiu daca va juca Bouchard”, a comentat Simona Halep vestea ca va da peste o jucatoare din Top 10 WTA. La randul ei, Alina Tecsor a reactionat: „La nivelul acesta, toate echipele sunt puternice. De aceea, discutam despre echipele care ar putea sa ne fie mai accesibile noua, iar Canada este una dintre ele, chiar daca, din pacate, vom juca in deplasare. Romania are o echipa omogena, valoroasa, care la finalul saptamanii trecute s-au sustinut una pe alta, reusind sa adune impreuna cele trei puncte necesare victoriei in fata Spaniei. Intalnirea cu Canada o vom pregati ca atare, luand in calcul si includerea Eugeniei Bouchard in lot”.
In afara „sperietoarei” Eugenie Bouchard (a saptea jucatoare a lumii), Canada le mai are in lot pe Francoise Abanda (232 WTA), Gabriela Dabrowski (184 WTA), Sharon Fichman (136 WTA) si Aleksandra Wozniak (132 WTA). Ca sa ajunga in play-off-ul pentru Grupa Mondiala, Romania a eliminat Spania, o echipa formata din jucatoare mult mai valoroase decat canadiencele.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger