AcasăSPORTHalep confirma: se opereaza si rateaza Fed Cup, dar si alte doua...

Halep confirma: se opereaza si rateaza Fed Cup, dar si alte doua turnee

Simona Halep nu-si doreste altceva decat o vacanta

Ceea ce deunazi parea a fi doar un zvon, respectiv vestea ca Simona ar putea rata Fed Cup, se confirma. Sportiva aflata pe locul 2 WTA a fost cea care a anuntat oficial, in urma cu scurt timp, ca va fi supusa unei interventii chirurgicale, drept urmare se vede nevoita sa ia o pauza de cateva saptamani de la activitatea competitionala.

Halep a ales sa informeze opinia publica despre acest aspect prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook, in urma cu aproximativ 40 de minute.

Odata ce se va opera pentru a corecta o problema la nas (cel mai probabil o deviatie de sept) pe care doctorii au stabilit ca o are, aspect care, foarte probabil o impiedica sa respire la parametrii optimi, Halep va fi nevoita ca, in perioada de recuperare, sa stea pe bara, respectiv sa nu mai participe la antrenamente sau la competitii.  „Ultimele sase saptamani au fost foarte dificile pentru mine, avand infectie la stomac, nas si ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea sa ma antrenez la capacitate maxima, chiar daca am fost sub tratament antibiotic”, a marturisit romanca in varsta de 24 de ani, despre care se stie ca a parasit Australian Open, primul Grand Slam al anului, inca din primul tur, fiind invinsa de o jucatoare din China, venita din calificari.

De altfel, Simona Halep a anuntat, pe langa faptul ca nu va aparea pe tabloul competitiei Fed Cup, la care isi anuntase prezenta, ca se va retrage si de la turneele de la Dubai si Doha. „Sa joc la Fed Cup a insemnat si inseamna foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagita ca nu pot participa din nou alaturi de echipa. (…) Voi fi nevoita sa ma retrag si de la turneele Dubai si Doha. Urmatorul turneu la care voi participa va fi atunci cand voi fi recuperata 100%. Totusi, sper ca ma voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells”, a transmis Simona.

author avatar
Cristina Stefan
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger