AcasăRecomandariHalep cea Mare

Halep cea Mare

Una dintre cele mai importante victorii din cariera Simonei Halep a fost obtinuta joi, in „optimile” turneului de la Roma.

Simona Halep pare invincibila la Foro Italico

La doi ani de la ultimul duel cu Venus Williams (pierdut, la fel ca primele doua), romanca i-a aratat marii campioane ca nu mai este aceeasi jucatoare timida, dezordonata si cu lovituri inconstante. Transformarea a fost atat de mare, incat Venus nici n-a stiut ce a lovit-o pe zgura de la Foro Italico: 6-2, 6-1 pentru Halep, in doar 61 de minute, una dintre cele mai rasunatoare victorii din cariera! Accederea in sferturile de finala este recompensata cu un premiu de 46.000 de euro si cu 190 de puncte WTA.
In faza urmatoare, Hale va juca impotriva Alexandrei Dulgheru, prietena si colega ei din echipa Romaniei de Cupa Federatiei. Dulgheru a furnizat una dintre surprizele turneului prin victoria in doua seturi (6-4, 6-3) la Ekaterina Makarova (favorita numarul 8 la Roma). „Alexandra a aratat impresionant in confruntarea cu rusoaica Makarova si s-a impus in doua seturi, dupa ce in primul set a revenit de la 1-4 si a castigat cinci game-uri la rand”, a subliniat „Sports Mole”. New York Times face o paralela cu evolutia Simonei Halep de acum doi ani: „Dulgheru are un turneu asemanator cu cel al Simonei Halep in 2013”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
760 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger