AcasăSPORTHalep, cap de serie numarul trei la Wimbledon

Halep, cap de serie numarul trei la Wimbledon

Finalista la Roland Garros, Simona va intra pe iarba de la Wimbledon in postura de a treia favorita la castigarea turneului.

Competitia de la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, incepe saptamana viitoare, cu actuala ocupanta a locului 1 mondial, Serena Williams, in postura de principala favorita, iar chinezoaica Na Li, locul 2 in ierarhia WTA, cotata cu sansa a doua la obtinerea titlului.

Le urmeaza constanteanca Simona Halep (22 de ani), aflata pe locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis. Conform ierarhiei anuntate, miercuri, pe site-ul oficial al turneului de la Wimbledon, jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska figureaza ca a patra favorita, urmata fiind de rusoaica Maria Sharapova, castigatoarea de zilele trecute a turneului de la Paris, si de ceha Petra Kvitova.

Cat priveste situatia de pe tabloul masculin, principalul favorit este considerat sarbul Novak Djokovic, urmat de spaniolul Rafale Nadal, locul doi mondial, si britanicul Andy Murray, al treilea jucator de tenis al momentului.

Sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger