AcasăSPORTHalep, cadou de cinci stele inainte de semifinala cu Radwanska

Halep, cadou de cinci stele inainte de semifinala cu Radwanska

Simona Halep joaca sambata dimineata, impotriva polonezei Agnieska Radwanska (locul 3 mondial), in semifinalele turneului feminin de tenis de la Indian Wells, competitie dotata cu premii in valoare de 6 milioane de dolari.

Simona, care de luni va deveni locul 5 mondial, are un avantaj moral fata de Radwanska, romanca reusind sa castige ultimele doua meciuri directe: 6-7, 6-1, 6-2 (Roma, 2013) si 7-5, 6-2 (Doha, 2014).

O noua victorie obtinuta de Simona i-ar asigura posibilitatea sa spere ca, pana la sfarsitul lunii martie, va urca pe locul 3 mondial. Extrem de increzatoare in propriile forte, Simona Halep si-a asigurat deja, gratie prezentei din semifinalele de la Indian Wells, 390 de puncte WTA si un cec in valoare de 225.000 de dolari.

In cazul unei victorii obtinute sambata dimineata (meciul cu Radwanska nu incepe mai devreme de 03.30 ora Romaniei), Simona poate castiga chiar jumatate de milion de dolari.

Iar un asemenea rezultat merita un cadou pe masura. Astfel ca Simona Halep si-a comandat, conform gsp.ro, un Range Rover de 80.000 de dolari. Tenismena a sustinut in mai multe randuri ca adora sa sofeze, iar acum va circula prin Romania cu o masina ce o recomanda drept o adevarata campioana.

author avatar
Cristi Ionita
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger