AcasăSPORTHalep - Begu, posibil „sfert” la Madrid

Halep – Begu, posibil „sfert” la Madrid

Halep, decisa sa joace finala la Madrid

Simona Halep a castigat fara emotii meciul impotriva Karinei Knapp (6-1, 6-1) si va juca in „optimi” la Madrid cu invingatoarea dintre Timea Bacsinszky (a 10-a favorita a turneului) si Ekaterina Makarova (locul 30 WTA).

Halep, decisa sa joace finala la Madrid

Simona Halep inceput greu meciul cu Knapp (75 WTA), cu doua greseli nefortate, si a pierdut primul game al jocului. Romanca a facut imediat re-break-ul iar pana la finalul primului set nu a mai cedat. S-a terminat 6-1 pentru Simona, a saptea favorita a turneului din capitala Spaniei.
Setul secund a inceput tot cu break al romancei, al 7-lea consecutiv. Dupa 8 game-uri consecutive, Halep a cedat pentru prima data la scorul de 3-0. A fost singurul game castigat de Karin Knapp, iar setul s-a incheiat la ca fel ca primul, 6-1 pentru Simona Halep.
Tot in turul 2 la Madrid, Irina Begu (locul 34 WTA) a eliminat-o pe Garbine Muguruza (4 WTA), scor 5-7, 7-6 (4), 6-3. Meciul a durat doua ore si 43 de minute, iar romanca a jucat foarte bine si a parasit terenul in aplauzele spaniolilor din tribune. In „optimi”, Begu va juca impotriva americancei Christina McHale (59 WTA), iar in „sferturi” ar putea da peste Simona Halep!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger