AcasăSPORTHalep ar putea fi antrenata iar de Cahill. Telefonul decisiv

Halep ar putea fi antrenata iar de Cahill. Telefonul decisiv

Simona va fi pregătită pentru competiții doar de către Darren Cahill

Aflat la Cluj, unde urmeaza sa fie prezent, la acest sfarsit de saptamana, alaturi de Simona, de Marius Copil si de alte nume cunoscute din sfera sportului alb la Sports Festival, fostul antrenor al romancei a facut o declaratie pe cat de sincera, pe cat de datatatoare de speranta in randul fanilor constantencei, care isi doreau sa se refaca duo-ul Halep-Cahill.

Mai exact, australianul a lasat sa se inteleaga ca, peste cateva luni, cand se va sfarsi „time-out-ul” profesional pe care l-a luat pentru a putea petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, o va intreba pe Simona daca va dori reluarea colaborarii in plan sportiv. „Am luat un an de pauza de la antrenorat pentru a fi cu familia. (…) La finalul anului nu stiu inca sigur ce voi face,  (…), dar pot sa va garantez ca daca ma voi intoarce sa antrenez, Simona va fi prima persoana pe care o voi suna pentru a vedea daca vrea sa ma intorc inapoi sau nu”, a declarat Darren Cahill in fata jurnalistilor, aflat in dreapta Simonei. Cum e de inteles, tehnicianul alaturi de care Halep a obtinut primul sau titlu de Grand Slam, la Roland Garros, si a atins varful ierarhiei WTA. „Multe depind de ceea ce se va intampla in urmatoarele sase luni”, a completat fostul antrenor al romancei aflate la acest moment pe locul 8 mondial.

Amintim ca la momentul de fata Simona Halep se pregateste alaturi de Daniel Dobre, despre care tehnicianul a avut doar cuvinte frumoase la conferinta de presa de vineri, de dinaintea evenimentului sportiv gazduit de Cluj.

sursa foto: Facebook

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger