AcasăSPORTHalep ajunge in turul 3 la Roland Garros

Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros

Dupa un inceput de meci nu tocmai bun, Simona a reusit sa obtina victoria in infruntarea contra Zarinei Diyas, din Kazakhstan, sportiva pe care a intalnit-o azi, in turul 2 la French Open.

Dupa ce adversara sa ajunsese sa conduca 4-1 in primul set al meciului, Halep si-a revenit si l-a castigat, cu 7-6 (7-5). In setul secund, romanca aflata pe locul 6 WTA a fost mai decisa si, nevrand sa mai aiba emotii cand a venit vorba de incheierea setului, a punctat pana s-a distantat la 4-1. Diyas sa si-a revenit, reducand din diferenta. Insa constanteanca in varsta de 24 de ani a castigat urmatorul punct, astfel ca tabela a aratat 5-2 in favoarea sa. Halep a facut apoi break, incheind victorioasa disputa, dupa mai putin de o ora si jumatate de joc.

Gratie rezultatului bun obtinut pe arena Philippe-Chatrier, Simona accede in turul trei la Roland Garros, sperand fara dar si poate ca va repeta rezultatul obtinut in 2014, cand a jucat finala la French Open, contra rusoaicei Sarapova. Ar mai fi de precizat ca viitoarea adversara a romancei va fi Naomi Osaka, sportiva nipona clasata pe locul 101 in clasamenul WTA.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger