AcasăSPORTHalep a restabilit egalitatea, castigand primul meci jucat la FED CUP CLUJ....

Halep a restabilit egalitatea, castigand primul meci jucat la FED CUP CLUJ. Mesajul ei pentru public

Dupa un meci lung si plin de dramatism, castigat de Simona dupa trei seturi disputate, Romania a egalat la 1 scorul la FED CUP CLUJ, dupa prima zi a competitiei.

Simona a invins-o pe Andrea Petkovic – scor 6-4 6-7 6-4 – si a adus un prim si binemeritat punct in dreptul echipei Romaniei in disputa cu Germania, dupa ce Irina Begu pierduse in fata nemtoaicei Kerber, in prima infruntare a zilei de sambata.

Dupa cum era de asteptat, victoria a bucurat-o mult pe romanca aflata pe locul 6 mondial, mai ales ca a fost o confruntare lunga, in care ambele jucatoare si-au dorit mult victoria si au luptat pentru fiecare punct. Suporterii i-au fost alaturi romancei pe toata durata meciului, sustinand-o frenetic din tribunele Salii Polivalente din Cluj. De altfel, Simona a ales sa le multumeasca in mod deosebit romanilor prezenti pe arena clujeana. „A fost un meci foarte strans. Andrea a jucat foarte bine. (….) Ma bucur ca am castigat, chiar daca a fost in trei seturi, este un meci care ma va ajuta mult pe viitor. Sper sa nu mai am meciuri asa lungi pentru ca nu prea imi plac. (…) Multumesc publicului, m-a ajutat”, le-a transmis Halep, citata de frt.ro, Halep adaugand ca spera ca si maine sa vina in tribune.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger