AcasăSPORTHalep a pierdut in primul tur la Australian Open, in fata unei...

Halep a pierdut in primul tur la Australian Open, in fata unei jucatoare aflate pe locul 133 WTA

Invingere surprinzatoare pentru Simona in primul Grand Slam al anului. Halep nu a putut trece de chinezoaica Shuai Zhang, o sportiva in varsta de 26 de ani venita din calificari, care a obtinut prima sa victorie la un turneu de o asemenea valoare.

Romanca aflata pe locul 2 mondial pornise ca a doua favorita la castigarea trofeului. Insa primul meci, cel despre care multi credeau ca nu ar avea de ce sa ii dea prea multe emotii, s-a dovedit, din pacate pentru romanca, ultimul pe care l-a disputat la Australian Open 2016. Halep a fost invinsa, in doua seturi 4-6, 3-6, de sportiva aflata pe locul 133 WTA, venita din calificari. Infruntarea, disputata pe Margaret Court Arena din Melbourne, s-a incheiat in urma cu mai putin de o ora,

In timp ce Simona paraseste competitia, adversara sa din meciul care i-a adus eliminarea din cadrul primului Mare Slam din 2016 isi continua parcursul. Odata ce s-a bucurat de prima sa victorie la un astfel de nivel, Shuai Zhang se pregateste de urmatorul pas. Chinezoaica urmeaza sa o intalneasca, in turul secund, pe frantuzoaica Alize Cornet.

sursa foto: Facebok/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger