AcasăSPORTHalep a pierdut finala. Svitolina, inca o data campioana la Roma

Halep a pierdut finala. Svitolina, inca o data campioana la Roma

Elina Svitolina a reusit sa isi apere titlul la Roma, dupa jocul castigat, duminica dupa-amiaza, in fata liderului WTA, Simona Halep.

La fel ca anul trecut, la Roma, Simona a pierdut finala in fata Elinei

Romanca a pierdut la zero primul set, dupa 19 minute de joc, iar in setul secund a reusit sa ramana in meci dupa ce adversara sa a avut o sansa sa incheie infruntarea, cand avea 5-3, dupa aproape o ora de la inceputul finalei. Simona a revenit, a obtinut al patrulea sau game in setul secund, insa nu a fost suficient pentru a o impiedica pe Svitolina sa castige, pentru al doilea an la rand, trofeul la Roma.

Dupa o ora si 7 minute de joc, meciul s-a incheiat, cu tabela indicand 0-6, 4-6 pentru Halep, in meciul contra ucrainencei aflate pe locul 4 WTA.

E de mentionat faptul ca in setul secund, romanca a cerut interventia medicului si a iesit de pe teren pentru a merge la vestiar.

sursa foto: Facebook/Internazionali BNL d’Italia

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari

1 COMENTARIU

  1. Simona trebuie sa invete să-și foseasca avantajul propriului serviciu. A pierdut acest avantaj cu o rapiditate fantastoca. La fel prea multe dublele greseli.Sa ceara fisa tehnica a meciului si se poate perfectiona pana la Paris.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger