AcasăSPORTHalep a luat lectii de yoga in Singapore

Halep a luat lectii de yoga in Singapore

Aflata in vacanta pana in luna august, Simona Halep isi umple timpul liber respectand obligatiile impuse de WTA jucatoarelor profesioniste.

De cateva zile, romanca imbina utilul cu placutul in Singapore, acolo unde a fost invitata de WTA sa promoveze Turneul Campioanelor – intrecerea care reuneste la start jucatoarele cu cele mai bune rezultate din an. Finalista a editiei precedente, Halep a avut parte de atentie sporita din partea organizatorilor. Printre altele, Simona a participat si la o sesiune de yoga pe acoperisul hotelului Marina Bay Sands.
„E frumos sa fiu din nou aici, la Singapore, un oras in care intotdeauna m-am simtit bine. Sper sa pot reveni si in acest an, sa joc la Turneul Campioanelor”, a declarat Simona, care ocupa locul 3 in clasamentul WTA. Ar fi aproape imposibil ca romanca sa rateze prezenta la Turneul Campioanelor, in conditiile in care nicio jucatoare din afara Top 8 nu pare a-i ameninta pozitia. Competitia va avea loc in perioada 23 octombrie – 1 noiembrie, cele opt zile de competitii cuprinzand si intreceri precum WTA Legends Classic, WTA Rising Stars Invitational si WTA Future Stars finals.Pe 30 octombrie, organizatorii turneului vor da o mare petrecere la Marina Bay Sands pentru a sarbatori cele mai bune jucatoare de tenis din lume. Seara de gala va include un show sustinut de Paloma Faith, multipla laureata la 2015 Brit Awards.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
839 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger