AcasăSPORTHalep a invins-o pe Begu si joaca in semifinale, la Madrid!

Halep a invins-o pe Begu si joaca in semifinale, la Madrid!

Spectaculosul meci romanesc din sferturi, de la Madrid Open, a avut-o castigatoare pe Simona Halep, plecata din startul editiei din acest an a turneului din postura de a sasea favorita la obtinerea trofeului. Asadar, Halep a trecut de Begu tocmai in semifinalele de la Madrid.

Infruntarea Halep -Begu  a fost un real spectacol pe teren, dar si un duel la nivel de tensiune, in randul suporterilor care au urmarit cu sufletul la gura meciul romancelor, impartindu-si sustinerea pentru cele doua compatrioate.

In cele din urma, cum avea sa exista o singura castigatoare, cea care merge mai departe in penultimul act al competitiei este Halep, constanteanca aflata pe locul 7 WTA, care a avut un plus de experienta in fata Cameliei Begu, sportiva clasata pe pozitia 34 in totul mondial, Simona obtinand victoria cu 6-3, 0-6, 6-1.

Dupa aproximativ o ora de joc, scorul era egal, in sensul in care Simona si-a adjudecat primul set, iar Irina a furnizat surpriza de a castiga la zero setul doi, rezultat care a mentinut-o, practic, in lupta catre un mult-dorti loc in semifinale. In setul decisiv, Simona a fost cea care a punctat prima, castigand apoi si al doilea si al treilea game. Dupa o ora si jumatate de la inceperea jocului, tabela arata 4-1 pentru Halep, care a dominat, fara dar si poate, acest al treilea set. Simona si-a adjudecat apoi si celelalte doua puncte de care avea nevoie pentru a incheia meciul cu o victorie.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger