AcasăSPORTHalep vine sa inaugureze cea mai moderna arena de tenis de pe...

Halep vine sa inaugureze cea mai moderna arena de tenis de pe Valea Prahovei

Primaria orasului Busteni va organiza, vineri, 25 iulie, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, denumit sugestiv „Busteni, o statiune renascuta!”, la care au fost prezente superlativele sportului romanesc, Simona Halep si Ilie Nastase.

In cadrul evenimentului, ca va inaugura Arena de tenis „Ilie Nastase”, situata in apropierea cladirii primariei, obiectiv ce face parte din proiectul cu finantare europeana „Modernizarea infrastructurii si cresterea calitatii serviciilor turistice in statiunea Busteni”. Arena de tenis, amenajata in aer liber, dispune de 500 de locuri si are o suprafata de aproximativ 650 mp. Unii dintre cei mai mari sportivi romani din istorie, Simona Halep si Ilie Nastase, ambii cetateni de onoare ai orasului Busteni, au fost invitati sa sustina un meci demonstrativ cu prilejul inaugurarii centrului polivalent.
De asemenea, in cadrul unei ceremonii oficiale organizata in aceeasi locatie, Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, va conferit titlurile de „cetatean de onoare” unor personalitati precum: Sandra Izbasa (multipla campioana de gimnastica),  Horatiu Malaele (actor, regizor, caricaturist si scriitor), acad. prof. dr. Irinel Popescu (medic si academician roman), prof. dr. Ioan Lascar (renumit fondator, organizator si conducator al Clinicii de „Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva” din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti). Evenimentul se va incheia cu un concert extraordinar sustinut de Paula Seling si Marcel Pavel.

author avatar
National
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger