AcasăSPORTHalep a castigat trofeul la Madrid. Mesajul Simonei

Halep a castigat trofeul la Madrid. Mesajul Simonei

Simona a avut parte de o sambata seara senzationala, dupa ce a invins-o clar pe slovaca Dominika Cibulkova si a incheiat cu cel mai frumos rezultat posibil turneul la care pornise din postura de a sasea favorita la obtinerea trofeului. Victoria o va face sa urce doua locuri in clasament.

Halep (locul 7 WTA) a trecut in doua seturi de slovaca aflata pe pozitia a 38-a in ierarhia mondiala, in finala disputata pe zgura de pe arena aflata in capitala Spaniei si s-a bucurat, in mod firesc, in momentul in care si-a adaugat un nou titlu in palmares, cel de la Madrid Open 2016.

La finele meciului din ultimul act al turneului din capitala Spaniei, care a durat in jur de 80 de minute, tabela a aratat urmatorul scor: Simona Halep/Dominika Cibulkova 6-2, 6-4.

In aceasta dimineata, constanteanca a postat un mesaj, pe contul sau de Facebook, prin care le multumeste celor din staff-ul sau, care o ajuta sa se pregateasca pentru aceste competitii la care participa. „A fost o saptamana speciala, un turneu special! Am oameni minunati alaturi de mine. Multumesc, D., multumesc, Andrei!”, a tinut sa transmita jucatoarea antrenata de Darren Cahill, pe reteaua de socializare amintita.

Sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger