AcasăSPORTHalep a ales odihna

Halep a ales odihna

Halep nu a vrut sa forteze la Guangzhou

Cap de serie numarul 1 la turneul de la Guangzhou, Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala, 4-6, 3-6 cu cehoaica Denisa Allertova, locul 74 in clasamentul WTA.

Halep nu a vrut sa forteze la Guangzhou

Halep a fost dominata inca din startul partidei de adversara sa, care are 1,80 metri si 22 de ani, iar joi a obtinut prima ei victorie din cariera in fata unei sportive din Top 10. Jucatoarea ceha a fost agresiva, a lovit mingea foarte puternic, mai ales cu dreapta, comitand extrem de putine greseli. Mai tot timpul, Simona a fost cu un pas in spatele Denisei, aratand imprecizie in lovituri. Allertova a condus cu 3-0 dupa un break in game-ul al doiela, apoi cu 5-1 si 5-2. La 3-5, Halep a reusit si ea un break, dar si-a pierdut imediat serviciul si a cedat setul cu 4-6, in 36 de minute. In setul al doilea, jucatoarea ceha a rupt jocul la 2-1, cu un break, apoi s-a desprins la 5-1. Halep nu a mai recuperat si s-a inclinat in fata rivalei, cu 3-6, dupa alte 37 de minute. Pentru Simona Halep urmeaza turneul Premier 5 de la Wuhan, programat intre 27 septembrie si 3 octombrie.
Tot joi, Monica Niculescu, locul 49 WTA si detinatoarea titlului la Guangzhou, a fost invinsa (2-6, 2-6)de belgianca Yanina Wickmayer.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger