AcasăSPORTHalep a ajuns la spital dupa finala de la AO

Halep a ajuns la spital dupa finala de la AO

Simona, surprinsa pepatul de spital (sursa foto: a1.ro)

Consumul fizic de pe durata turneului, dar si efortul urias depus de Simona in ultimul act al competitiei australiene si-au spus cuvantul, iar romanca a fost dusa la spital, seara trecuta.

Simona, surprinsa pe patul de spital (sursa foto: a1.ro)

Simona a ajuns pe mana medicilor din Melbourne. Un anunt in acest sens a fost facut pe contul de Twitter WTA insider, care citeaza ESPN. Astfel, aflam ca romanca ar fi stat in spital nu mai putin de patru ore, rastimp in care a primit tratament antideshidratare, administrat prin intermediul perfuziilor. „A fost externata duminica dimineata”, anunta sursa citata.

S-ar putea spune ca a fost un cumul de factori care au facut ca Halep sa ajunga in aceasta situatie cu totul nedorita. Tensiunii meciului cu o miza uriasa pentru ea – speranta de a obtine un prim titlu de Grand Slam din cariera, dar si mentinerea pe prima treapta a clasamentului WTA – s-au adaugat faptului ca infruntarea s-a desfasurat pe o caldura greu de suportat. Toate acest aspecte par sa fi condus catre o dezhidratare a organismului romancei in varsta de 26 de ani.

De altfel, chiar Simona spunea, dupa finala pierduta in fata danezei Wozniacki, ca s-a simtit fara energie si ca organismul sau a parut sa nu o ajute. In setul secund, Halep ceruse chiar un time-out medical.

Pana la momentul de fata, nici Halep si nici reprezentantii echipei sale nu au facut precizari cu privire la acest episod nedorit.

296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger