AcasăSPORTHalep a ajuns in sferturi la Miami, dupa un meci dificil

Halep a ajuns in sferturi la Miami, dupa un meci dificil

Simona a reusit sa-si egaleze performanta de anul trecut, dupa ce a invins-o, intr-un meci dificil si de durata – marcat de o revenire spectaculoasa, in setul doi – pe australianca Samantha Stosur.

Halep a avut nevoie de doua ore si 10 minute pentru a incheia infruntarea in favoarea sa. Romanca a cedat primul set in fata sportivei aflate pe locul 19 WTA, pe al doilea l-a castigat muncind din greu si salvand o minge de meci, pentru ca in cele din urma sa scape de emotii si sa se bucure de calificarea in sferturile de finala ale turneului desfasurat pe taram american.

Inainte de a va spune cine va fi urmatoare a adversara a constantencei aflate pe locul 5 in ierarhia mondiala, va precizam ca la finele infruntarii Halep-Stosur (desfasurat marti dimienata, ora Romaniei-n.r) tabela a aratat urmatorul scor: 4-6, 7-5, 6-2. Pentru a-si asigura prezenta in semifinalele competitiei Miami Open,  dotate cu premii totale de 7 milioane de dolari, Simona va trebui sa o invinga pe Johanna Konta, britanica aflata pe locul 11 mondial.

susa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger