AcasăSPORTHalep: „Sunt o persoana un pic dificila”

Halep: „Sunt o persoana un pic dificila”

Eliminarea in primul tur la Wimbledon i-a demonstrat Simonei Halep ca haosul generat de anturajul sau dauneaza grav performantei in tenis.

Chiar daca imediat dupa infrangerea in fata Jenei Cepelova si-a anuntat intentia de a pleca in strainatate – „nu vreau sa revin in Romania, acolo se spun lucruri urate despre mine” -, constanteanca s-a intors acasa.
Intrebata care sunt cauzele pentru care isi schimba antrenorul atat de des, Simona Halep a preferat sa ia totul asupra ei: „Am auzit ca am record la schimbarea antrenorilor… Nu pot sa ma laud cu faptul ca schimb antrenorii foarte des, dar nu am gasit inca varianta perfecta cu care sa ma simt bine mai mult timp. Sunt o persoana un pic dificila si poate cer prea mult, uneori. O sa incerc sa-mi pun gandurile in ordine si sa vad ce decizie voi lua. Inca nu am decis nimic si sunt intr-o perioada in care decid greu acum”. Desi la Wimbledon l-a avut antrenor pe Daniel Dobre, acesta nu este sigur ca va fi pastrat in staff si pentru US Open, ultimul Grand Slam al anului, programat luna viitoare, in SUA. Am multe de facut ca sa revin la forma mea buna, dar merg inainte. Mental, nu sunt deloc jos. Voi lua o pauza ca sa-mi revin mai repede. La Wimbledon cred ca am jucat slab. Nu am putut sa ma concentrez foarte bine pe ceea ce am avut de facut. Sunt si eu suparata ca am pierdut asa repede, dar imi voi reveni, nu este o drama”, a mai punctat Halep.

Joaca in Cupa Federatiei, „daca ma simt in stare”

Prezenta in echipa nationala de Cupa Federatiei este si ea conditionata. Simona afirma ca va juca impotriva Cehiei: „Cand sunt bine fizic si ma simt in stare, joc. Intotdeauna am jucat. Astept cu nerabdare sa fiu alaturi de echipa si sa reusesc sa fac doua puncte. Toate cehoaicele joaca bine, au castigat de trei ori titlul. O sa fie un meci greu, dar si noi avem o echipa buna”.

Desfiintata de Marion Bartoli

Fosta castigatoare la Wimbledon, Marion Bartoli a pus eliminarea Simonei Halep in primul tur pe seama lipsei de valoare a romancei. Retrasa din activitate, Bartoli pur si simplu a desfiintat-o pe Halep: „Inainte de Wimbledon, Simona nu trebuia sa se gandeasca la punctele pe care le avea de aparat in clasamentul WTA. Daca a facut-o, si s-a vazut ca asa a fost, inseamna ca, de fapt, pe ea o obsedeaza acest lucru si ca nu se gandeste decat locul in clasament. Halep este una dintre jucatoarele care au urcat foarte repede in ierarhia WTA fara a avea atuuri importante. Exista lacune in jocul ei, iar acestea sunt amplificate atunci cand apare presiunea. Romanca nu are ce ii trebuie. Iar cand nu ai mare lucru si esti tot timpul implicata in meciuri complicate, devine uzant”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger