AcasăSPORTHalep: „Nu ma mai intereseaza rezultatele!”

Halep: „Nu ma mai intereseaza rezultatele!”

Halep se incalzeste pentru urmatorul turneu, Mastersul Romei

Invinsa la Madrid in chiar primul tur al puternicului turneu patronat de Ion Tiriac, Simona Halep afirma ca si-a invatat lectia si de acum stie ce are de facut in tenis.

Halep se incalzeste pentru urmatorul turneu, Mastersul Romei

Eliminarea jucatoarei clasate pe 2 in ierarhia WTA a socat tenisul feminin. Chiar daca Alize Cornet nu este un nume de neglijat, frantuzoaica ramane o adversara cel mult incomoda pentru orice vedeta din Top 10.
Intr-un interviu acordat portalului „LiveTennis”, romanca a vorbit despre invatamintele trase la ultimele doua turnee pe zgura – Stuttgart si Madrid -, in care a avut rezultate slabe spre rusinoase. „Acum privesc spre viitor, trebuie sa muncesc din greu, sa reiau antrenamentele si sa uit de Madrid. Am invatat ca trebuie sa fiu mai relaxata atunci cand am multe puncte de aparat. Nu mai am ce sa fac, turneul de la Madrid este pierdut, asa ca ma concentrez doar pe ce urmeaza”, afirma Simona Halep. Inaintea urmatorului „examen”, la Roma, constanteanca sustine ca va merge in Italia cat se poate de relaxata si decisa sa nu mai joace sub presiunea obiectivului: „Acum nu mai simt nicio presiune fiindca nu ma mai intereseaza rezultatele! Vreau doar sa ma simt relaxata pe teren si sa ma bucur de tenisul pe care-l joc. Am facut la fel in trecut si a fost foarte bine. Am o mentalitate puternica, numai ca la Madrid m-am confruntat cu gandul ca trebuie sa apar o finala importanta. In continuare cred in jocul meu si in mine, stiu ca pot juca un tenis de calitate. Simt jocul si asta conteaza. Chiar nu am motive de ingrijorare”. Turneul de la Roma este programat in perioada 11-17 mai si este ultimul inaintea urmatorului Grand Slam al anului, Roland Garros.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger