AcasăSPORTHalep: „Il astept pe Iohannis la meciul cu Spania”

Halep: „Il astept pe Iohannis la meciul cu Spania”

Simona Halep vrea sa fie sustinuta la meciul cu Spania de presedintele Iohannis

Simona Halep a declarat ca vrea sa castige meciurile pe care le va disputa impotriva jucatoarelor din Spania, in cadrul Fed Cup, subliniind ca spera ca presedintele Klaus Iohannis sa vina la Galati si sa cante imnul national impreuna.

Simona Halep vrea sa fie sustinuta la meciul cu Spania de presedintele Iohannis

„Vreau sa le multumesc organizatorilor, am jucat foarte multe turnee aici si ma bucur sa revin la Galati. Speram sa castigam noi, pentru ca suntem la noi acasa si e frumos sa jucam asa. In echipa e diferit de jucat, eu in primul rand voi juca pentru toti oamenii care vin la meciuri. O sa fac tot ce pot sa castig meciurile mele si sa ma adaptez cum trebuie la eveniment. Spania e o echipa cu jucatoare cu experienta, dar noi vrem sa ne impunem. Sper ca presedintele sa vina si sa cantam impreuna imnul Romaniei”, a spus Halep. In noiembrie Simona Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis sa cante imnul alaturi de jucatoarele din echipa Romaniei la intalnirea cu Spania, din Cupa Federatiei, iar presedintele a acceptat atunci invitatia.
Capitanul nejucator al Spaniei, Conchita Martinez, le-a chemat pentru meciul cu Romania pe Garbine Muguruza (24 WTA), Silvia Soler-Espinosa (69 WTA), Lara Arruabarena (91 WTA) si Anabel Medina Garrigues (446 WTA).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger