AcasăSPORTHalep: „Am jucat bine!”

Halep: „Am jucat bine!”

Halep, necajita ca a pierdut un meci in care a jucat bine

Simona Halep a pierdut fara drept de apel in fata Anei Ivanovici, locul 17 mondial, in turul secund al turneului de la Dubai, dotat cu premii totale in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Halep, necajita ca a pierdut un meci in care a jucat bine

Invinsa in doua seturi (6-7, 2-6), romanca a sustinut in conferinta de presa ca este dezamagita de faptul ca a pierdut meciul deoarece a jucat foarte bine, in opinia ei. „Cred ca am jucat bine. Am fost agresiva… Ivanovici a revenit incredibil in meci. Eu am servit solid si am returnat bine, asa ca mi-e necaz ca am pierdut. Totusi, ma simt ok, inclusiv din punct de vedere fizic. Nu mai am niciun fel de durere si asta e cel mai important, sa fiu sanatoasa. E greu dupa o astfel de infrangere, dar asta simte oricare alta jucatoare. Este normal, acestea sunt conditiile pe care trebuie sa le accepti”, a declarat Simona Halep, spre uluiala celor prezenti la conferinta ei. In urma acestui rezultat, constanteanca va pica pe locul 4 in clasamentul WTA.
Meciul dintre Halep si Ivanovici a fost al saselea disputat de cele doua jucatoare pana acum, sarboaica conducand cu 4-2 la general. Pentru Simona urmeaza turneul Premier 5 de la Doha, saptamana viitoare, la care va avea statut de favorita 2.

Criticata pentru atitudinea afisata

Prestatia Simonei Halep la Dubai a fost aspru criticata de specialistii in tenis. Chris Bradnam, fost tenismen britanic, actualmente analist al postului BT Sports, s-a aratat dezamagit de evolutia romancei: „Cand esti intr-o stare de spirit nepotrivita, n-ai cum sa castigi. N-am vazut pic de bucurie pe chipul sau in acest meci. Important este ca tu sa fii multumit cu tine insuti pentru a putea performa. Daca nu reuseste sa se bucure de ceea ce face, e dificil sa castige. Presiunea si-a spus si de aceasta data cuvantul asupra ei. Lucrurile nu au fost deloc conform planurilor pentru Halep”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger