AcasăSPORTHalep – Serena si Hanescu - Roddick, in turul II la Wimbledon

Halep – Serena si Hanescu – Roddick, in turul II la Wimbledon

Simona Halep o va infrunta pe americanca Serena Williams, detinatoarea trofeului, in turul al doilea al turneului de tenis de la Wimbledon.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de la Wimbledon, dupa ce s-a impus, cu 6-1, 6-2, in disputa cu sarboaica Bojana Jovanovski. Simona a avut nevoie de 67 de minute pentru a se impune intr-un meci in care a comis doar doua greseli nefortate, fata de cele 14 ale adversarei.

In turul urmator, Simona o va infrunta pe americanca Serena Williams, campioana la Wimbledon in ultimii doi ani. Simona ar putea profita de forma mai slaba a Serenei, care a revenit de curand pe teren, dupa o pauza de aproape un an. Serena a avut emotii inca din primul tur, cand a eliminat-o, cu 6-3, 3-6, 6-1, pe frantuzoaica Aravane Rezai.

Serena Williams a avut nevoie de 96 de minute pentru a se impune intr-un meci in care a servit 13 asi, dar a comis trei duble-greseli si 18 greseli nefortate.

In turul al doilea al turneului de la Wimbledon, dar pe tabloul masculin, a ajuns si Victor Hanescu. El a trecut, cu 6-4, 6-3, 6-2, de cehul Jaroslav Pospisil, dupa un meci care a durat 106 minute. Victor a reusit 18 asi si doar 10 greseli nefortate, in timp de adversarul sau a incheiat disputa cu opt duble-greseli si 25 de greseli nefortate.

Hanescu va da si el peste un american favorit, Andy Roddick, cap de serie numarul opt. Roddick a trecut, cu 6-4, 7-6, 6-3, de germanul Andreas Beck, dupa un meci care a durat 136 de minute. Roddick a reusit nu mai putin de 30 de asi, dar si de trei ori mai putine greseli nefortate decat adversarul sau.

author avatar
Cristi Ionita
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger