AcasăRecomandariHagi vrea Viitorul in cupele europene

Hagi vrea Viitorul in cupele europene

Indepartat de la nationala Under-21, fostul portar Bogdan Stelea a acceptat oferta lui Gheorghe Hagi de a prelua echipa sa, Viitorul Constanta.

„Arnold” n-a stat nici macar 24 de ore somer, semnand imediat cu clubul Viitorul. „Faptul ca imi doresc sa fac parte dintr-un astfel de proiect, sa antrenez in fiecare zi, asta este principalul lucru care m-a determinat sa plec de la «tineret». A fi selectioner este cu totul altceva, iar pentru mine a fost o onoare. Insa, acum imi doresc altceva, vreau sa pot antrena in fiecare zi, sa imi testez capacitatea de a face lucruri noi in fiecare zi. Am luat decizia fara vreun resentiment. Nu e o intamplare ca ma duc la Viitorul, am vazut ca aici antrenorii sunt in siguranta, nu risti sa patesti ca la alte cluburi. Am avut discutii cu Hagi si mi-a spus ca vrea sa se linisteasca”, a declarat Stelea.
Saptamana viitoare este de asteptat sa se oficializeze si numirea lui Narcis Raducan in postul de manager general. Ex-presedintele Otelului a fost, deja, contactat de „Regele” Hagi si urmeaza sa dea un raspuns in cel mai scurt timp.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger