AcasăSPORTHagi vinde Iaki

Hagi vinde Iaki

Hagi renunta la Iaki si isi concentreaza afacerile in jurul fotbalului

Cel mai mare fotbalist roman din istorie vrea sa se retraga din afacerile cu hoteluri. In acest sens, „Regele” s-a decis sa scoata la vanzare perla hotelurilor din Mamaia, complexul „Iaki”, un resort de patru stele.

Hagi renunta la Iaki si isi concentreaza afacerile in jurul fotbalului

Nascut si crescut la malul marii, Gica Hagi si-a concentrat afacerile pe aceasta zona. In ultima vreme se observa, insa, o indepartare a sa de tot ce inseamna Constanta, primul pas fiind facut prin mutarea echipei de fotbal Viitorul in apropierea Capitalei: meciurile de pe teren propriu sunt disputate la Chiajna, dar asta numai pana cand se vor incheia lucrarile la complexul sportiv din Voluntari. Acum, sunt informatii ca numele Hagi va disparea si din statiunea Mamaia, acolo unde „Regele” detine complexul hotelier „Iaki”, un luxos stabiliment de patru stele, cu toate facilitatile aferente. Din cate se pare, Gica Hagi nu mai crede in acest business, iar de ceva vreme tatoneaza piata in vederea gasirii unui cumparator interesat de „Iaki”.
O posibila explicatie a retragerii din turism o reprezinta creditele bancare luate de Hagi. La cele aproape 8 milioane de euro, fostul mare fotbalist plateste rate lunare de zeci de mii de euro, probabil mult peste incasarile de la „Iaki”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
884 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger