AcasăRecomandariHagi, victima razbunarii noilor stapani de la FRF

Hagi, victima razbunarii noilor stapani de la FRF

Meci de totul sau nimic pentru Viitorul Constanta acasa, cu ACS Poli Timisoara. Chiar daca au controlat jocul, „manjii” lui Gica Hagi s-au ales in final cu… nimic, si asta numai fiindca asa a vrut arbitrul Alexandru Tudor.

Hagi este ingandurat, dar pregatit sa o ia de la capat cu echipa sa, Viitorul Constanta

L-a sprijinit in alegerile pentru presedintia FRF pe Gica Popescu, fostul sau coechipier si actual cumnat; insa, din 5 martie incoace, Viitorul lui Gica Hagi nu mai castiga niciun meci in Liga 1 si, mai mult, are parte de un arbitraj grozav. Grozav de prost! Ultima reprezentatie a dat-o Alexandru Tudor, la Chiajna, cand a decis cu de la sine putere victoria timisorenilor (2-1), neacordand constantenilor nu doua, dar macar o cuvenita lovitura de la 11 metri. Nu spunem ca la Federatie s-a format un curent anti-Hagi, insa ne vine greu sa credem in stranii coincidente.

„Cred ca s-a vazut clar, a fost arbitraj cu tenta. Penalty clar, imi pare rau! Bineinteles ca e dezamagire. Asta e, trebuie sa luptam. Mergem in continuare, mai sunt noua meciuri, incercam imposibilul, ne batem. Arbitrul trebuie sa dea ce vede si sa faca ce trebuie, dar, din pacate, asta e. La altii de ce le vad (n.n. – infractiunile) si la noi nu? Un penalti foarte clar care trebuia dat, asa cum a fost la Ceahlaul un penalti foarte clar si nu s-a dat”, a comentat cu amaraciune Hagi, si el convins ca echipa sa, Viitorul, nu este dorita in prima liga.
In urma acestui rezultat, Viitorul Constanta (23 de puncte) a ajuns pe locul 17 in clasament si are sanse minime sa scape de retrogradare.

Urmatoarea tinta: Bogdan Stelea!

Si el a fost de partea lui Gica Popescu, iar acum este singurul selectioner de la loturile nationale care nu a fost confirmat in functie de noua conducere a Federatiei Romane de Fotbal. Bogdan Stelea (foto), antrenorul echipei nationale de tineret, nu are, insa, niciun fel de emotii ca va fi concediat de FRF: „Sunt in pericol sa fiu demis? Ăsta e un pericol? Ce pericol? Mi se ia cumva capul sau mi se intampla ceva grav daca nu o sa mai fiu  selectioner la tineret? Trebuie sa spun ca pana acum n-am avut nici o discutie pe tema asta, nu mi s-a transmis nimic. Din punctul meu de vedere, nu e nici o problem, nimeni nu e legat de un loc anume”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
750 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger