AcasăSPORTHagi, stai linistit, academiile lucreaza pentru tine!

Hagi, stai linistit, academiile lucreaza pentru tine!

Gica Hagi vrea sa creeze “La Masia” de la Constanta.

Cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile vrea sa-si creeze o echipa imbatabila la Constanta. „Regele” Hagi transfera la Viitorul jucatori de la toate academiile de fotbal din Romania.

Gica Hagi vrea sa creeze “La Masia” de la Constanta.

Dupa ce in vara a achizitionat numai putin de sase jucatori de la Steaua II, Gica Hagi a imprumutat, recent, alti doi fotbalisti. De asta data, de la scoala de fotbal pitesteana apartinand goalkepeer-ului rapidist Dani Coman. Acesta din urma ii „culesese” pe Andrei Panait si George Cotiga de la FC Arges, unde respectivii fusesera trecuti pe linie moarta. Cum Scoala de fotbal al lui Coman nu beneficiaza decat de grupe de juniori, Dani l-a contactat pe Hagi, iar Panait si Cotiga au fost trimisi in Dobrogea. Ei vor juca pana la vara la Viitorul Constanta, unde vor pune umarul la promovarea echipei. De cand fiinteaza Academia „Gheorghe Hagi”, machidonul a legitimat peste 30 de jucatori de la scolile sportive de profil din tara, inclusiv de la cea pastorita de cumnatul Gica Popescu.

Viitorul este pregatit pentru Liga 1

Echipa lui Gica Hagi se lupta pentru promovarea in prima divizie, fiind momentan pe primul loc al Seriei 1 din Liga 2. In cazul unei promovari, Hagi va imbina meseria de antrenor cu haina de patron, fiind gata sa renunte la orice oferta pentru a-si conduce propria echipa.

author avatar
Sebastian Stan
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger