AcasăSPORTHagi si-a vandut "bijuteria" in strainatate

Hagi si-a vandut „bijuteria” in strainatate

Dupa ce l-a cedat pe Gabi Iancu la Steaua, Viitorul Constanta a facut, luni, primul transfer de fotbalist in strainatate.

Aurelian Chitu, proaspatul international roman, a ajuns la un acord cu Valenciennes, urmand sa evolueze pentru cel putin trei ani la gruparea din Ligue I.

Gica Hagi, patronul clubului Viitorul Constanta, a confirmat informatia pentru prosport.ro, precizand ca „ne-am inteles cu francezii, ramane sa faca vizita medicala si sa semneze contractul. Este primul jucator pe care il transfer afara, e un moment extrem de important. Sunt multumit de suma de transfer, dar inca nu o pot face publica pana in momentul in care nu se semneaza actele”.

Aurelian Chitu a fost curtat si de Steaua, dar cei de la Viitorul au decis sa accepte oferta din Ligue I, mai ales ca fotbalistul va avea un salariu cel putin dublu fata de cel oferit de campioana Romaniei.

Chitu este al doilea fotbalist din Liga I care se transfera, in ultimele zile, in Ligue I, fostul rapidist Mihai Roman semnand si el un contract cu FC Toulouse.

In Ligue I mai evolueaza Banel Nicolita, actualmente la St. Etienne, dar care este dorit cu insistenta de Sochaux, si Adrian Mutu, starul lui Ajaccio.

In viitorul apropiat ar putea ajunge, in Ligue I, si Claudiu Keseru, daca atacantul nu accepta oferta venita din partea Stelei.

sursa foto: facebook

author avatar
Cristi Ionita
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger