AcasăSPORTHagi relansează Liga 1, arbitrii vor să-i pună cruce

Hagi relansează Liga 1, arbitrii vor să-i pună cruce

FCSB – Farul a fost picătura care a umplut paharul. Am avut parte de o etapă jalnică în ceea ce privește arbitrajul. După ce frații Kovács au distrus, rând pe rând, meciurile Sepsi – CSU Craiova și Voluntari – Hermannstadt, Horațiu Feșnic, împreună cu echipa din camera VAR, au reușit să facă circ pe Arena Națională.

Farul Constanța a remizat cu FCSB, 1-1, într-un meci care a contat pentru runda cu numărul 24 din Superliga. Campionatul este relansat, Hagi a reușit să facă asta, dar arbitrii parcă vor cu tot dinadinsul să-i pună cruce.

După meci, jucat chiar în ziua în care a împlinit 59 de ani, Hagi a tunat și a fulgerat împotriva arbitrilor. „Regele” a contestat vehement anularea inexplicabilă a golului lui Louis Munteanu. Aproape 10 minute a fost întreruptă partida până când arbitrii din camera VAR au reușit, cumva, să inventeze o poziție de ofsaid.

Să ai gol valabil… Cum să ajungi să tragi liniile dacă al meu e în afara careului și Dawa e în careu? Scuzați-mă, e incredibil! Și, după, să-mi anulezi golul… Noi cu Voluntari cum am avut penalty?! La faza cealaltă nu s-a dat reluare. Le-am zis că fiecare vede în modul lui, dar eu cred că trebuie să o facem. Totul e greu, nimic nu e ușor. Sper să avem puterea să ne luptăm cu toți ca să rămânem acolo”, a răbufnit Hagi.

În timp ce în Premier League, de exemplu, se decid rezultatele în urma unor verificări la milimetru, în Liga 1 liniile trasate de VAR arată ca ciorna unui elev plictisit la ore.

FRF, împreună cu patronii milionari din Superligă, au adus în România cel mai prost sistem de VAR. La cum se comportă, sigur au economisit mulți bani. L-or fi luat la reducere, mai știi?!

Lăsând gluma deoparte, mai bine mergeau tot pe varianta clasică, la mâna arbitrilor din teren, decât cu o aparatură ce pare că a aterizat la noi după ce a fost refuzată de Liga 2 din Africa.

author avatar
Mihail Ioan
747 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu te mai chinui să zici ceva…meciul a fost un blat ordinar…marca jiji …fapt consemnat de către antrenorul lui jiji, a plecat în fugă de pe teren…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger