AcasăRecomandariHagi recunoaste: Ianis nu e jucatorul Fiorentinei, iar Manea a fost vandut...

Hagi recunoaste: Ianis nu e jucatorul Fiorentinei, iar Manea a fost vandut in Cipru!

Viitorul Constanta admite ca Ianis Hagi nu a fost vandut la Fiorentina, iar fostul fundas Cristian Manea n-are niciun contract semnat cu Chelsea Londra.

Gica Hagi stie cel mai bine pe ce drum trebuie sa o ia cariera lui Ianis

Practic, prin comunicatul de ieri, Gica Hagi recunoaste veridicitatea informatiilor publicate de „prosport.ro” in legatura cu transferul lui Manea si anume ca fundasul dreapta a fost vandut catre Apollon Football (Public) Ltd, din Cipru: „FC Viitorul a incheiat in luna iunie 2014 un acord de transfer cu clubul cipriot Apollon Football (Public) Ltd. pentru Cristian Manea, iar partile s-au inteles ca jucatorul sa continuie activitatea fotbalistica la clubul nostru, pana la implinirea varstei de 18 ani. Subliniem faptul ca transferul jucatorului Manea Cristian s-a facut catre un club sportiv si nu catre un fond de jucatori sau o firma off-shore, asa cum se afirma tendentios in articolele mentionate. (…) Transferul lui Manea s-a efectuat prin sistemul TMS implementat de FIFA, sistem ce nu permite decat transferuri intre cluburi sportive”.

Italienii au doar o optiune de transfer

Totodata, FC Viitorul anunta ca a incheiat un acord cu gruparea italiana AC Fiorentina, prin care formatia „viola” detine prima optiune de transfer pentru jucatorul Ianis Hagi. „Clubul Fiorentina a incheiat cu noi, in anul 2014, un acord prin care detine prima optiune de transfer pentru jucatorul Ianis Hagi”, este singura referire la situatia lui Ianis din comunicatul Viitorului.
Altfel, constantenii se prezinta ca „
o societate pe actiuni, cu un capital social de peste 7 milioane de euro, care isi plateste fara intarziere salariile catre angajati si datoriile fiscale catre statul roman. Societatea noastra, la fel ca toate cluburile de fotbal din intreaga lume, colaboreaza cu diverse persoane fizice si juridice, cluburi de fotbal, societati si agenti de jucatori, atat din tara, cat si din strainatate”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger