AcasăSPORTHagi o lauda pe Halep. Ce crede ca ii mai lipseste pentru...

Hagi o lauda pe Halep. Ce crede ca ii mai lipseste pentru a ajunge lider mondial!

Doi dintre constantenii de numele carora se leaga performante insemnate in domeniile in care evolueaza, fotbal si, respectiv, tenis, sunt Gheorghe Hagi si Simona Halep.

Iar fostul capitan al nationalei, actualmente fondator si antrenor al campioanei Ligii I, Viitorul Constanta, are doar cuvinte frumoase despre jucatoarea de tenis aflata pe locul 4 in topul mondial.

Descriind-o, intr-o emisiune difuzata duminica la Digi 24, drept o „sportiva completa, o tenismena completa”, Hagi a adus in discutie un aspect despre care crede ca i-ar fi de mare ajutor Simonei, in drumul ei catre locul 1 WTA.  Vorbind despre „o chestie mica sa o aduca sa fie numarul 1 mondial”, Hagi a lamurit la ce anume se refera: „sa se impuna mai repede in teren (…) sa comande ea, (…) sa stii sa ataci (…) ii trebuie putin mai multa initiativa (…) poate un metru mai in fata, ca sa fii mai rapida ca adversara”.

De altfel, dupa cum fanii Simonei stiu deja, la aceasta ora este in plina desfasurare finala de la Roma, pe care, daca o castiga, Halep are mari sanse sa reajunga pe locul 3 in clasamentul mondial.

sursa foto: reporterntv.ro

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger