AcasăSPORTHagi nu-l lasa pe Ianis la Galatasaray

Hagi nu-l lasa pe Ianis la Galatasaray

Ianis a mostenit talentul tatalui sau, Gica Hagi

Cel mai mare fotbalist roman din istorie a refuzat propunerea clubului Galatasaray de a-l trimite pe Ianis Hagi sa se pregateasca la Istanbul, alaturi de juniorii „leilor”.

Ianis a mostenit talentul tatalui sau, Gica Hagi

In ultimele luni, oficialii Galatei au facut un pressing continuu la Hagi jr. (15 ani), inclusiv presedintele Unal Aysal contactandu-l pe ”Rege” in legatura cu acest transfer. „Hagi va ramane mereu in inima si, cine stie?, poate ca fiul sau, Ianis, va juca intr-o zi pentru Galatasaray”, a declarat baskanul „Cim Bom” in decembrie. Degeaba, cuvintele magulitoare nu l-au impresionat pe cel mai mare fotbalist roman din istorie! Nici macar ultimul telefon primit de la Aysal nu l-a clintit din hotararea luata, chiar daca, scrie „SporX”, turcii doreau sa-l aduca pe Ianis la Istanbul pentru a se pregati alaturi de formatia secunda a clubului. Iar in cel mai scurt timp ar fi urmat promovarea si debutul in echipa mare.

Potrivit sursei citate, Gica Hagi are in acest moment oferte pentru fiul sau de la patru mari cluburi europene: Galata, Fiorentina, AC Parma si FC Porto. „Baiatul meu nu va merge niciunde in probe. Iar daca pleaca, mi-as dori pentru el un club mare. Ideal ar fi Real Madrid sau FC Barcelona”, este raspunsul dat turcilor de „Rege”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger