AcasăSPORTHagi, MVP in Real – Barcelona

Hagi, MVP in Real – Barcelona

Gica Hagi, Alfonso Perez si Pedrag Mijatovici

Qatarul a gazduit un inedit „El Clasico”, rezervat legendelor celor doua cluburi. Cel mai mare fotbalist roman a evoluat pentru „galactici”, marcand in poarta catalanilor golul de 1-1.

Gica Hagi, Alfonso Perez si Pedrag Mijatovici

La initiativa lui Raul Gonzales, legendarul jucator al Realului, care evolueaza in prezent la Al Sadd, in emiratul Qatarului s-a disputat, marti seara, un meci-spectacol intre fotbalisti care au facut istorie la Real, respectiv Barcelona. „El Clasico” rezervat veteranilor i-a adus pe teren, pe langa Hagi, pe Hierro, Litmanen, Mijatovici, Ronald de Boer, Zenden, Couto, Salgado sau Amavisca.

In fata a 1500 de spectatori, partida s-a disputat pe durata a patru reprize de cate 15 minute fiecare, in formatii de cate sase jucatori. Dupa ce olandezul Zenden a deschis scorul pentru catalani, Hagi a egalat la 1, dar Couto i-a readus pe barcelonezi in avantaj, 2-1. Scorul final a fost 5-5 (au mai punctat Amavisca, Ivan Perez de doua ori, Alfonso Perez, respectiv Zenden, Reiziger si Couto), iar la penalty-uri s-a impus Real (4-1). „Chiar si intr-un amical cu jucatori retrasi din activitate este intotdeauna ceva special sa joci contra Barcelonei. Cu atat mai bine, cu cat am castigat!”, a declarat, la final, Michel Salgado, completat de Boudewijn Zenden: „Teoretic, a fost un amical, dar, in realitate s-au bagat multe tackling-uri”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger