AcasăSPORTHagi: Lasati-i sa joace pe cei buni, nu-i mai ascundeti!

Hagi: Lasati-i sa joace pe cei buni, nu-i mai ascundeti!

Hagi este deranjat ca tinerii nu primesc o sansa din partea selectionerului Under 21

Cel mai mare fotbalist roman din istorie este in continuare nemultumit de ce se intampla la echipa nationala de tineret, acolo unde nu sunt promovati toti jucatorii talentati de care dispune tara.

Hagi este deranjat ca tinerii nu primesc o sansa din partea selectionerului Under 21

Patron al Academiei „Hagi”, Gica da de inteles ca selectionerul Cristi Dulca face selectia la lot intr-un mod cu totul neprofesionist. In opinia celui supranumit „Regele”, Romania are un fond excelent de tineri jucatori, insa acestia sunt ignorati de factorii de decizie ai FRF. „Cand spui ca nu avem arie de selectie, cum s-a spus la nationala Under 21, e greu sa reusesti ceva. Ii spun antrenorului care a zis acest lucru ca avem un lot de inca 20 de fotbalisti care pot fi convocati la tineret, asta pe langa cei convocati deja! Exista aria de selectie. Sunt multi jucatori de la mine (n.n. – FC Viitorul) care nu au fost convocati. Noi jucam foarte slab anul acesta, un fotbal sarac, nu prea bagam tinerii sa joace…”. Hagi are si solutii pentru viitorul „nationalei”: „Florin Tanase este cel mai bun atacant din Romania, in acest moment. Face ambele faze, nu exista alt atacant care sa se descurce la fel de bine. Apoi, Gabi Iancu da goluri in Turcia si nu este convocat, iar Dorin Rotariu sta rezerva. Lasati-i sa joace pe cei buni, nu-i mai ascundeti! Claudiu Bumba, Iancu, Tanase, Alexandru Mitrita, Rotariu, ei imi vin repede in minte pentru faza de atac. Daca nici ei nu joaca…”.
Gic
a Hagi a atins si subiectul revenirii pe banca tehnica a primei reprezentative, patronul-antrenor al Viitorului afirmand ca nu exclude aceasta posibilitate: Imi doresc ca, intr-o buna zi, sa revin la echipa nationala. Ca mine, sunt si alti antrenori tineri care aspira la acest lucru. Dar pe termen scurt nu ma gindesc la asa ceva. Insa, probabil ca la un moment dat voi avea sansa sa lucrez si la echipa nationala. Daca nu, asta este, voi antrena la cluburi din strainatate (…) Daca timpul imi permite, poate ca voi merge impreuna cu Gica Popescu sa vedem meciul amical cu Spania”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger