AcasăRecomandariHagi, la Galata, din vara, impreuna cu Ianis!

Hagi, la Galata, din vara, impreuna cu Ianis!

Oficial, Gica Hagi a fost invitat la Istanbul cu ocazia includerii sale in „Hall of Fame-ul” clubului Galatasaray, insa conducatorii gruparii „Cim Bom” au profitat de ocazie pentru a-i prezenta „Regelui” ceea ce se vrea a fi un proiect grandiose, care va fi derulat incepand cu aceasta vara.

Hagi este idolatrizat la Istanbul
Ianis, in fata primul pas important din cariera

In fata a zeci de mii de sustinatori fanatici, care i-au scandat numele minute in sir, Hagi a dat lovitura de start a derby-ului Galatasaray – Fenerbahce. Ceea ce n-au aflat, inca, ultrasii „Cim Bom” este ca idolul lor va deveni, din vara, o prezenta constanta in viata echipei, o data cu preluarea functiei de manager general, dupa model britanic. Mai mult, sunt sanse mari ca pe teren sa mai fie un Hagi, Ianis urmand a semna un contract cu Galata! Conform presei de la Istanbul, totul s-a pus la punct in weekend, cand „Regele” a sosit pe malurile Bosforului, la invitatia baskanilor turci. „Ma simt pregatit sa preiau un proiect solid, puternic. Sigur o sa-mi iasa, acum sunt mult mai bun ca inainte. O sa vina si momentul meu, in care voi intra din nou pe scena. Cu siguranta ca la intalnirea cu baskanii vom discuta si despre viitorul meu”, a comentat Hagi la o televiziune locala, fara a detalia, insa, subiectul.

Despagubiri de 9 milioane pentru Mancini

Din cate se pare, sefii Galatei sunt nemultumiti de cum se exprima echipa cu Roberto Mancini pe banca. La 10 puncte in spatele liderului, „Cim Bom” nu mai are nicio sansa la titlu, motiv suficient de bun pentru indepartarea italianului. Asta se va produce chiar cu riscul unor despagubiri uriase, de 9 milioane de euro, conform unei clauze speciale stipulate in contractul lui Mancini.

De remarcat ca Hagi si-a pregatit, deja, terenul, criticand strategia folosita pana acum de antrenorul italian. „Tactica lui Mancini are hibe. Si un lucru care bate la ochi si ma intriga este cum de il foloseste pe Wesley Sneijder in stanga si de ce nu joaca in centrul liniei mediane, pozitia lui favorita?”, a comentat „Regele” la GSTV, postul clubuluiGalatasaray.

Buget nelimitat de transferuri

La cea de-a treia incercare pe banca turcilor, Gica Hagi va avea parte de o sustinere nemaiintalnita pana acum. Mana libera la transferuri, buget nelimitat de achizitii, contract pe trei ani, niciun obiectiv in primul sezon! Cu Hagi antrenor, Galatasaray urmareste sa domine in primul rand competitia interna, pentru a spulbera concurenta reprezentata de Fenerbahce si Besiktas, iar abia apoi se are in vedere accederea spre fazele superioare ale cupelor europene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger