AcasăSPORTHagi iese la atac: „Radoi nu i-a dat nicio sansa lui Iancu!”

Hagi iese la atac: „Radoi nu i-a dat nicio sansa lui Iancu!”

Iancu ramane un pariu pe care Hagi si-l asuma in continuare

Steaua lui Gigi Becali a renuntat mult prea usor la Gabi Iancu, un atacant pe care campioana Romaniei ar fi trebuit sa-l opreasca in lot.

Iancu ramane un pariu pe care Hagi si-l asuma in continuare

Cel putin asta este parerea lui Gica Hagi, omul care l-a descoperit pe Iancu. Internationalul de 21 de ani a debutat la Viitorul Constanta sub indrumarea „Regelui”, cel care i-a coordonat primii pasi in cariera.
Cand a aflat ca Mirel Radoi si-a dat acordul pentru imprumutul lui Iancu la formatia turca Karabukspor, Hagi a reactionat imediat. Desi nu a spus-o direct, cel mai mare fotbalist roman al momentului critica decizia luata de fostul sau elev si este de parere ca Iancu trebuia sa primeasca mai multe sanse din partea conducerii tehnice a Stelei.Eu nu cred ca transferul lui Iancu la Steaua a fost un esec. La 21 de ani, el a marcat de 16 ori si are 30 de meciuri ca titular! Doar ca nu i s-a dat sansa de a arata ce poate si nimeni nu a contat pe el. Nu a fost vazut ca un om de baza. Avea nevoie de continuitate pentru a progresa. Iancu este o investitie proasta numai daca il tii rezerva. Ca orice tinar, mai are si el derapaje”, a reactionat Hagi, cel care l-a vandut pe Iancu la Steaua pentru 500.000 de euro. In actualul sezon, fostul golgheter al Viitorului a avut mai multe conflicte cu antrenorul Mirel Radoi, relatia dintre ei incheindu-se prin cedarea fotbalistului la formatia Karabukspor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger